Reistips

Voor dit bedrag ontloop je alle rijen op Schiphol

rijen-ontlopen-schiphol-vip-service

Mega lange rijen, ruzies en gemiste vluchten; reizen via Schiphol is de laatste tijd geen pretje. Als jij toch volledig zorgeloos en met een goed gevoel op vakantie wilt gaan zijn er altijd nog mogelijkheden. Eerder schreven we al over deze 5 tips om Schiphol sneller door te komen. Vandaag lichten we de slimste (en duurste) tip uit waarmee je alle rijen kunt ontlopen.

Rijen op Schiphol

We hebben het allemaal al weken over de mega wachtrijen op Schiphol. Soms staan er zelfs rijen buiten de luchthaven. Via Schiphol.nl kun je zien hoe lang de rijen vandaag zijn. De standaard manieren om sneller Schiphol door te komen zijn uiteraard: boarding pass en paspoort bij de hand houden, online inchecken en enkel met handbagage reizen. Maar wist je dat er een manier is om alle rijen te omzeilen?

Je ziet soms wel eens filmpjes voorbij komen van bekende, of andere succesvolle, mensen die met een auto zo Schiphol in rijden. Ze vermijden hiermee de rijen, drukke check-in en hoeven niet te boarden tussen andere mensen. Dit lijkt enkel en alleen voor de elite, maar wist je dat iedereen dit zou kunnen boeken?

VIP Service: reizen voor de elite

Als je een koninklijk gevoel wilt hebben richting jouw bestemming, dan kun je de VIP Service van Schiphol boeken. Deze service wordt voornamelijk door multimiljonairs en BN’ers gebruikt. Dit doen BN’ers vooral om dan niet met iedereen op de foto te hoeven bij de gate. Maar in deze tijden van drukte heeft het een andere functie: de rijen omzeilen.

Je hoeft dan geen bagage in te checken, wordt per limousine/luxe bus naar Schiphol gebracht en je bent volledig gescheiden in de terminal naar het vliegveld toe. Je moet hier uiteraard wel flink voor in de buidel tasten. Deze elite-service kost namelijk 500 euro extra, bovenop jouw ticket. Reizen als een baas kost nou eenmaal geld. Check de opties hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!