Overnachtingen

Romantische overnachting: sterrenkijken in deze Zweedse boomhut

glamping-tent-zweden-boomhut

Voor deze romantische overnachtingsplek reizen we naar Scandinavië, naar het midden van Zweden om precies te zijn. Deze unieke tent, die als een boomhut tussen een paar bomen is ingeklemd, bevindt zich middenin de natuur. Vanuit je koepelraam kan je geweldig sterrenkijken en wie weet laat het majestueuze noorderlicht zich zien. Een gezellig weekje weg met z’n tweeën? Op naar Zweden!

Omgeven door de Zweedse natuur

Scandinavië is een must voor de rustzoekers onder ons. In de weidse natuur van Zweden kan je optimaal ontspannen. Deze overnachtingsplek die we vonden op Vipio.nl grenst direct aan de wildernis, maar is toch goed bereikbaar.

De locatie is in handen van Nederlandse eigenaren (fijn, geen handen-en-voeten-Zweeds) en op het terrein vind je een sauna en een zwembad; heerlijk voor de koude of juist warme dagen. Je kan zelfs meedoen aan een bijzondere fakkelwandeling door de Zweedse bossen. Doen!

zweden-bos-meer-boot

Unieke glamping-tent

Ideaal voor de mensen die graag willen kamperen, maar niet helemaal back to basic willen: de glamping-tent! Met een fatsoenlijk bed, een dak boven je hoofd en een houtkachel zit je een stuk comfortabeler en luxe dan in een koud tentje.

In de glamping-tent slaap je met twee personen, en er is ruimte voor een jonger kind. Met een trap bereik je de ingang van de ronde tent, die als een grote bal tussen de bomen hangt. De ruimte is klein maar daarom juist romantisch, met een zacht rond bed en een koepel waardoor je ’s nachts prachtig kan sterrenkijken.

glamping-tent-bed-romantisch

Genieten van het buitenleven

In de zomermaanden is het goed vertoeven op deze bijzondere plek in Zweden. Je kan gebruik maken van alle buitenfaciliteiten: koken, douchen, afkoelen in het zwembad, perfect voor warme zomeravonden. Neem je gitaar mee en rooster marshmallows boven een kampvuur met andere gasten. Veel beter dan dit wordt het niet.

Ook in de winter, of misschien juist in de winter is dit een prachtige plek voor een romantisch weekje weg. Omdat het al in de middag donker wordt, is dit de perfecte tijd om het noorderlicht te zien vanuit je bed in je warme tent. Of ga na een lange wandeling in de sneeuw de sauna in om heerlijk op te warmen.

zwembad-glamping-zweden

Voor een nacht in deze bijzondere glamping-tent in Zweden betaal je €275. Een schappelijke prijs voor zo’n unieke plek! Wil je graag iets dichter bij huis blijven? Check dan deze bizarre overnachtingsplek in België!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!