Experiences

Dit roze strand in Amsterdam is dé hotspot van deze zomer

roze-stadsstrand-pinkbeach-amsterdam

We waren al fan van het roze paradiso Ibiza Art hotel ,maar dat zoiets vergelijkbaars naar Nederland is gekomen, hadden we bijna niet durven dromen. Pink beach is het nieuwste stadsstrand van Wondr in Amsterdam. Het is ook nog eens mega Insta-waardig, want echt letterlijk alles is roze. 

Ibiza in eigen land

Het lijkt bijna of je op partyeiland Ibiza zit met deze roze palmbomen, roze zand  en ballenbak zwembad. Toch is het niet ver, namelijk 10 minuten lopen van het Centraal Station in ons mooie hoofdstad. Het strand is ongeveer 300 vierkante meter wat voor Amsterdamse begrippen mega groot is.

De mensen achter Wondr wilden met het roze stadsstrand een droomwereld creëren waar je je waant in tropische sferen. Een echt zwembad kun je er niet vinden, maar wel dus een ballenbak lounge waar je lekker kunt ontspannen en genieten van een drankje en hapje. Wij vinden het daarom als reistip waardig. Veel BN-ers zijn je al voorgegaan zoals Annebel van Tempation Island.

Tickets voor het roze strand: Pink Beach

Entree voor Pink Beach is 14 euro, maar daar zit ook je eerste welkomstdrankje naar keuze bij. Pink beach zou natuurlijk niet zo heten als ze ook een speciaal roze drankje op de kaart hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Barbie Pink Gin & Tonic? Rozer kan het bijna niet.

Let op: je moet wel reserveren voor dit roze strand, anders kom je er niet in. Nadat je een ticket online heb gekocht, kun je 2 uur plezier beleven. Kinderen zijn overigens toegestaan, maar mogen niet later dan 16.00 uur naar binnen. Je kunt er lange zwoele zomeravonden beleven, want ze zijn tot 22.00 uur open elke dag.

roze strand-wondr-amsterdam

Spelen bij Wondr

De founder van WONDR & Pink Beach liet zich inspireren door de Caribische en Indonesische stranden met roze zand. Wij zijn even gaan googlen maar hadden dus geen idee dat er überhaupt echte roze stranden bestaan.
Heb je niet genoeg gekregen van pink beach? Dan kan je nog even je ogen de kost geven bij Wondr experience Amsterdam. Dit is een binnenspeeltuin voor volwassenen en kinderen (onder begeleiding) met hele bijzondere kamers die gemaakt zijn door kunstenaars.
wondr-experience-amsterdam

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!