Europa

Deze spa in Milaan is de hemel voor liefhebbers van onweer

onweer-storm-spa-kamer-milaan
Genieten van onweer en dansen in de regen (bron: qcterme)

Als jij helemaal relaxt wordt van donder, bliksem en heftige regen; we hebben jouw plek gevonden. Een spa in het Italiaanse Milaan biedt een bizarre experience aan, waar je kunt relaxen in een kamer waar onweer met behulp van audio en visuals wordt nagebootst. Compleet met enorme regenbui.

Bizarre spa voor liefhebbers van onweer

De één vindt het vreselijk, de ander geniet ervan: een fatsoenlijke onweersbui na een warme zomerdag. Hoor jij bij de mensen die vinden dat onweer therapeutisch is? Dan is deze spa perfect voor jou – genieten van donder en bliksem om je heen zonder bang te hoeven zijn dat je wordt geraakt. Perfect.

Bij QC Terme Spas and Resorts in Milaan kun je relaxen in een kamer waar beelden van onweersbuien op de muren worden geprojecteerd en regen uit het plafond komt. Je kunt plaatsnemen op een stoeltje die bijna volledig onder water staat en de ervaring is compleet als je het geluid van de donder door je heen voelt dreunen. Check de video hieronder:

This storm-themed spa room
by u/1q8b in Damnthatsinteresting

Love it or hate it

Veel details over deze bizarre kamer zijn niet bekend dus er zit maar één ding op: op naar Milaan om zelf een kijkje te nemen in deze kamer en jezelf letterlijk onder te dompelen in deze ervaring. Ben jij team onweer of zou je dit überhaupt nooit overwegen?

Overigens biedt QC Termemilano, die je vindt vlakbij het centrum van Milaan, nog veel meer mogelijkheden om te ontstressen (want dat is de bedoeling in de onweerkamer!) dus mocht je een regenachtige dag treffen tijdens je bezoek aan de stad, op naar de spa. Waar je vervolgens alsnog vrijwillig in de regen gaat zitten. Voor op de bucketlist! Prijzen vanaf 46 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door QC Terme spas and resorts (@qcterme)

Relaxen kan ook in eigen land. Wat dacht je van een verwendag in de eerste Nederlandse bierspa?!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!