Bestemmingen

In dit Tanzaniaanse hotel slaap je onder water

tanzania-slapen-onder-water-hotel

Ben je op zoek naar een unieke ervaring en ben je niet bang voor water? In het Afrikaanse Tanzania vind je The Manta Resort, waar je kan kiezen voor een wel erg gave kamer: The Underwater Room. De naam zegt het al: hier slaap je onder water met een uniek uitzicht op alles wat er onder water gebeurt. Dit is er weer eentje voor op de bucketlist!

Slapen onder water: The Underwater Room

Dit verblijf heeft een uniek ontworpen drijvend design. Vanaf de kust vaar je 250 meter door de kristalheldere zee naar je onderwater verblijf. Vanuit je bed heb je een uitzicht op het leven in de oceaan om je heen. Nog gaver: de spotlights aan de buitenkant van de kamer trekken s’nachts nog meer unieke zeedieren aan. Dit is een verblijf voor op je bucket-list.

Tijdens je verblijf word je voorzien van een kajak en snorkel set met vinnen om de omgeving zelf te verkennen terwijl je avondmaal wordt bereid en geserveerd op een zelfgekozen tijdstip. Alle faciliteiten en services zijn ontworpen om natuurbehoud te bevorderen.

tanzania-hotel-slapen-water

Geen zacht prijsje

Badkamer en woonkamer faciliteiten vind je aan de drijvende bovenkant van The Underwater Room. Je kan op eigen houtje de omgeving verkennen, maar er zijn ook duik tripjes, safari’s en andere excursies bij te boeken.

Voor $1700 per nacht heb je een dubbele kamer in dit gave resort. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Bekijk hieronder meer beeldmateriaal!

slapen-onder-water-hotel

water hotel 1

water hotel 2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!