Overnachtingen

Hier wil je heen: het Teckelhotel in Oostenrijk

teckelhotel-teckel-tirol-oostenrijk

Met jouw trouwe viervoeter op vakantie? Dat is altijd razend gezellig. Mocht je een teckel hebben, dan hebben wij de ultieme trip voor jullie gevonden. Er is namelijk een officieel Teckelhotel in Oostenrijk waar je, met of zonder teckel, altijd welkom bent. Een prachtig hondenhotel in een schitterende omgeving. Dit is een droom die uitkomt! 

Een hotel voor teckels en baasjes

Dit Teckelhotel in het Oostenrijkse Tirol is voor teckels en hun baasjes, maar ook voor mensen die gewoonweg dol zijn op deze schattige honden. Het hotel is perfect ingericht voor jou en jouw viervoeter. Daarnaast is de omgeving geschikt voor een vakantie met jouw hond. Jullie gaan je hier geen moment vervelen. Zoek je iets avontuurlijkers? Slaap dan een nachtje tussen de haaien in Parijs.

De omgeving van het hotel is al prachtig, maar daarnaast is er ook een speelweide met zwemwater, een indoor speelplaats en een gezellige teckelbar gemaakt. Er zijn ook leuke groepsactiviteiten, denk aan gezamenlijke wandelingen met alle honden en baasjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teckel Hotel ® (@teckelhoteltirol)

Nederlands hotel

Nog een leuk voordeel: je kunt gewoon Nederlands praten tegen het personeel van het hotel. Het Teckelhotel wordt namelijk door een Nederlands stel gerund. Een prachtige locatie, inclusief teckelspeeltuin én teckelbar. Wat wil je nog meer?

Je kunt dit hotel voor 62,50 per nacht boeken. Check de site van Teckelhotel. Een prima prijs als je het ons vraagt, vooral in zo’n schitterende omgeving. Bekijk hieronder alvast wat foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teckel Hotel ® (@teckelhoteltirol)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teckel Hotel ® (@teckelhoteltirol)

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!