Travel prep

Met deze slimme Tiktok-hack betaal jij nooit meer extra voor bagage

reistip-tiktok-niet-betalen-extra-bagage

Er is niets zo lekker als een heerlijk tripje naar het buitenland. Het inpakken van je bagage is daarbij een van de belangrijkste voorbereidingen. Het liefst neem je natuurlijk jouw gehele kledingkast mee, maar er is een maximaal toegestaan gewicht waardoor het altijd een uitdaging is om alles mee te krijgen. Vaak moet je een stuk meer betalen voor extra bagage. Vanaf nu is dit probleem voorbij met deze slimme Tiktok-hack!

Tiktok-hack: niet meer betalen voor extra bagage

Je wilt het liefst ale jouw kleding, boeken, laptop, schoenen mee op vakantie. Daarnaast is het lekker als je wat ruimte over kunt houden voor souvenirs. Het blijft een mega uitdaging om onder het maximale gewicht te blijven en alles in je koffer of tas te laten passen. Het is een struggle die iedere reiziger zal herkennen.

Eenmaal op het vliegveld aangekomen blijkt dat je teveel hebt meegenomen. De oplossing? Dingen weggooien of flink bijbetalen, beide geen fijne opties. Vanaf nu is dat verleden tijd. Er gaat namelijk een video volledig viraal op TikTok met de ultieme oplossing. Vanaf nu hoef je nooit meer extra te betalen voor bagage of dingen thuis te laten. Dit zijn de betere reistips!

handbagage tips geld besparenhandbagage-tips-geld-besparen

De oplossing: stop alles in een kussen

Tiktok is de plek met de beste antwoorden op al jouw grote levensvragen. De oplossing op het bovenstaande probleem blijkt namelijk heel erg simpel. Wat je nodig hebt? Enkel en alleen een kussensloop. Huh? Ja echt!

Het is namelijk een regel dat een kussen altijd gratis het vliegtuig in mag en daardoor kun je zonder enig probleem extra kleren meenemen. Je doet alle kleding die niet meer in jouw koffer kan in een kussen en het probleem is opgelost. Nu heb je extra kleding mee en ook nog eens een heerlijk kussen voor tijdens het vliegen. Bekijk de geniale video hieronder:

@nolimitua #travelhack #travelhacks #pillowtransformation #lifehack #travellight #noonesgonnaknow #traveltips #travellife #traveltip ♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!