Overnachtingen

Koppel bouwt voor €30.000 een prachtige tiny house

Koppel bouwt voor E30.000 een prachtige tiny house

Al jaren op zoek naar een fijne woning, maar is deze simpelweg niet te vinden in Nederland? Dan kun je kijken naar andere betaalbare opties. Een van de populairste opties is het bouwen van een tiny house. Je hebt met een tiny house een betaalbare woning die je ook nog eens volledig naar jouw smaak kunt bouwen. Dit stel besloot het op een next level manier aan te pakken.

Tiny house van hoog niveau

Het bouwen van een tiny house is een steeds aantrekkelijker alternatief. Je moet er wel een beetje handig voor zijn, maar je kunt uiteraard ook hulp inschakelen. Het is daarnaast, als je gek bent op klussen, ook een heerlijk proces. Als je klaar bent heb je een heerlijk vrijstaand huisje, helemaal in jouw eigen stijl.

Dit stel maakte een tiny house voor 30.000 euro. Dit klinkt wellicht duur, maar het is niks vergeleken met de gemiddelde woningprijs van een eengezinswoning. Dit ligt namelijk op dit moment rond de 400.000 euro. Ook in Amerika liggen de prijzen hoog. Dit Amerikaanse stel besloot daarom de handen uit de mouwen te steken en hun droompaleis te maken.

tiny house inspiratie

Is dit wel zo tiny?

Bij de term tiny house denk je aan een mini blokhut. Dit is echter lang niet altijd het geval. Dit huis heeft 33 vierkante meter woonoppervlakte. Dit is natuurlijk niet mega ruim, maar voor 30.000 euro is dit wel spotgoedkoop. Het is daarnaast perfect geschikt om met jouw liefje te wonen. En wie kan er nou zeggen dat hij/zij vrijstaand woont voor 30.000 euro?

Het bouwen kostte zo’n 20.000 euro aan bouwmaterialen en de kosten voor de inrichting liepen op tot 10.000 euro. Het resultaat? Een heerlijk huisje met een gezellige eethoek, een toilet, douche, keuken en twee slaapkamers. Ook heeft de woning extreem veel opbergruimte voor zo’n kleine woning. Bekijk de foto’s hieronder en laat je inspireren:

tiny house

tiny house2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!