Overnachtingen

De binnenkant van dit tiny house heeft alles waar je van droomt

De binnenkant van dit tiny house heeft alles waar je van droomt

Ben jij al bekend met de term ’tiny house’? Dit zijn (vakantie)huisjes die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Onlangs schreven we over een koppel dat een eigen tiny house had gebouwd voor 30.000 euro. Nu hebben we een iets duurdere en stijlvoller voor jullie uitgelicht. De binnenkant van dit tiny house laat jou in verbazing achter. Dit is luxer dan een gemiddelde rijtjeswoning.

Tiny house van jouw dromen

Een tiny house is in principe gewoon een klein huisje op een trailer. Het is een populaire vorm van wonen geworden de afgelopen jaren, aangezien het veel vrijheid geeft. Je kunt een tiny house namelijk heel erg gemakkelijk verplaatsen, zodat je telkens ergens anders woont. Ook zijn de kosten vaak een stuk lager dan een dure woning in deze overhitte woningmarkt.

In Portland, in Amerika, staat dit tiny house. De buitenkant is al erg stijlvol, maar de binnenkant steelt echt de show. Het is een zeer authentieke look, inclusief houtwerk en een gezellige open haard. Het geeft een heerlijk knus gevoel als je in de natuur bent. Bij zo’n prachtig tiny house hoort natuurlijk wel een prijskaartje.

tiny house 1

Luxe met een prijskaartje

Dit tiny house is op een zeer luxe manier ingericht, zodat je je meteen thuis voelt. Het bestaat uit een open ruimte met alleen een afgesloten badkamer. Je krijgt er een beetje een loft-gevoel van. Daarnaast heeft dit tiny house twee mini bovenverdiepingen waarin je gebruik kunt maken van een heerlijk kingsize bed. Kies een mooie plek op de wereld, zet je tiny house neer en genieten geblazen.

Uiteraard moet je voor deze luxe wel flink in de buidel tasten. De prijs voor dit verplaatsbare huis ligt namelijk rond de $125.000. Uiteraard is dit nog steeds een stuk goedkoper dan een ‘gewoon’ huis. Geïnteresseerd? Bekijk de foto’s alvast hieronder:

tiny house1 tiny house luxe portland tiny house 3

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!