Gear

Towelkini: dé musthave voor een perfecte stranddag

towelkini-strand

Ben jij ook zo heerlijk aan het genieten van deze zomer? We hebben gelukkig al heel veel mooie stranddagen gehad en er komen er vast nog veel meer aan. Iets wat dit jaar eigenlijk niet mag ontbreken op het strand of aan het zwembad is de Towelkini. ‘Wat is dat nou weer?’ horen we je al zeggen. Maak kennis met de nieuwe musthave van deze zomer: een badpak, jurk en handdoek in 1

3 in 1 kledingstuk

Eigenlijk is het concept van de towelkini dus best simpel. Het gaat namelijk om een handdoek die ook een badpak is en tegelijk een jurkje. Nadeel is alleen dat je er niet mee het water in kan, maar ideaal om op het strand of het gras te liggen is hij wel. Gek eigenlijk dat nooit iemand hier eerder op is gekomen.

Aan de achterkant  heeft de towelkini een open rug zodat je die makkelijk kunt laten bruinen. Ook zijn je benen niet helemaal bedekt. Zo word je dus toch nog een beetje bruin. Alleen dus nog een beetje insmeren en je kan heerlijk zorgeloos relaxen.

towelkini-aliexpress

Ontwerper Aria McManus

De bedenker van dit ‘kledingstuk’ is Aira McManus. De Amerikaanse designer zou vast hebben gedacht ‘Waarom zou je een handdoek en een badpak meenemen naar het strand als je aan een towelkini genoeg hebt’. Goede reistip, want scheelt je weer een handdoek minder inpakken.

Zoals eerder gezegd heeft deze musthave ook nadelen. Hij is niet waterproof zoals ene bikini of badpak, dus dan moet je je toch weer omkleden. De kans dat je verbrand is dan wel weer kleiner met een towelkini door de hoeveelheid stof. Het product kwam al op 2018 op de markt en is op dit moment helaas dan ook uitverkocht via Aliexpress. We hopen dat hij snel weer op de markt komt!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aria McManus (@ariamcmanus)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!