Reisnieuws

Vamos: win nu een trip naar Ibiza inclusief diner en verblijf met BAUT

trip-ibiza-winnen-baut-restaurant

Via een smal, hobbelig landweggetje, net over de heuvel voorbij Jesus kom je bij het idyllische Cala Bonita. Een intieme strandtent weg van de meute in het pittoresk baaitje van Playa de s’Estanyol. Het is de favoriete plek van chef Michiel van der Eerde. Van jongs af aan komt hij op het eiland in het huis van zijn familie. Vorig jaar verhuisde de chef en eigenaar van, het van origine pop-up restaurant, BAUT met zijn familie parttime naar Ibiza maar ‘bloed kruipt waar het niet gaan kan”. Daarom popt BAUT deze zomer op voor een driedaagse restaurant take-over: BAUT x Cala Bonita.

Een trip naar Ibiza winnen met BAUT

Voor de deur van Cala Bonita staan houten ligbedden waar je de hele dag heerlijk kan vertoeven en kan genieten van de beste sangria van het eiland, waar ook Kaj Gorgels en Jessie Jazz een schitterend optrekje hebben. Een goed begin van een ongegeneerd lange lunch in het stijlvol gedecoreerde restaurant waar veel gerechten op een traditionele houtskoolgrill worden bereid. Culinaire hoogstandjes komen uit de keuken met een fantastisch uitzicht op de dansende golven, oude boothuisjes en de ruige rode rotsen die de baai omringen. Het is niet voor niets dat dit de favoriete plek is van BAUT chef Michiel van der Eerde.

In 2012 opende Michiel van de Eerde de deuren van het inmiddels in Amsterdam wereldberoemde BAUT. Een pop-up restaurant dat inmiddels, na 7 pop-ups in 8 jaar tijd ,permanent gevestigd is op de plek waar het succes ooit begon, de wiBAUTstraat. Het succes van BAUT ging niet onopgemerkt en het leverde hem een plek op in de jury van het tv-programma Masterchef NL. Vorig jaar zag je Michiel en zijn team ook schitteren in de finale van het tweede seizoen van Snacksmasters op RTL4.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAUT (@bautamsterdam)

Liefde voor Ibiza

Van jongs af aan komt Michiel op Ibiza. Zijn familie had er twee huizen waar het gezin iedere vakantie naar afreisden. Hiermee zit het eiland voor altijd in zijn hart en is er altijd de grote droom geweest om zich hier later permanent te vestigen. De eerste stap werd vorig jaar gemaakt. Het gezin woont er inmiddels en de kinderen gaan er naar school. De chef zelf pendelt om de twee weken heen en weer. Een aan hem veel gestelde vraag is: “Wanneer open je iets op het eiland?” Tot dusver waren daar geen plannen voor maar “bloed kruipt waar het niet gaan kan” en toen de manager van Cala Bonita voorstelde om
een pop-up te doen kon de chef geen nee zeggen. Daarom reist het BAUT team op 19, 20 en 21 juni af naar IBIZA voor een drie daagse pop-up.

De avond start met een welkomstcocktail en de voeten in het zand. Daarna verplaatsen de gasten zich naar binnen voor een vijf gangen diner met bijpassende wijnen. Het is geen BAUT-avond zonder een dj die het diner langzaam doortrekt in een klein ongedwongen feestje. Als klap op de vuurpijl verloot BAUT 2 plekken tijdens dit diner inclusief vlucht naar en verblijf op het eiland. Je vliegt op 20 juni heen om ’s avonds aan te schuiven tijdens het diner. Blijft slapen in een idyllische B&B en met blijvende herinneringen vlieg je op 21 juni weer terug naar Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAUT (@bautamsterdam)

Zo maak je kans

Wil je kans maken op deze reis? Maak dan een story op Instagram waarbij je vertelt waarom jij deze reis onvergetelijk kan maken en deel je leukste vakantiefoto. Vergeet niet @bautamsterdam en @michielvandereerde hierin te taggen en deze beide accounts te volgen. Mail je content ook naar [email protected], zodat de content niet wordt gemist.

Actie voorwaarden:
 Je bent ouder dan 21 jaar.
 Je bent beschikbaar om 20 en 21 juni op Ibiza te verblijven.
 Deelnemen aan deze actie kan van 29 mei t/m 9 juni.
 Op 10 juni wordt de winnaar bekent gemaakt.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!