Reisnieuws

Uber Slee: rendieren brengen jou in Finland naar de plaats van bestemming

uber slee ritjes rendieren

Bij Uber zijn ze altijd op zoek naar unieke manieren van marketing en transport. In Finland hebben ze nu een enorm geniaal concept uitgerold: Uber Sleigh, oftewel Uber Slee. Met een druk op de knop heb jij een magische ervaring om nooit meer te vergeten op een van de mooiste plekken ter wereld.

Maak kennis met de Uber Slee

Dit is het type nieuws waar wij het wel warm van krijgen. Uber zorgt namelijk met gratis rendier slee tochten dat je Finland op een unieke manier kunt ervaren en helemaal in de kerststemming komt. Deze ervaring, die ze voor het eerst aanbieden, biedt reizigers in Lapland de kans om twee uur durende ritjes te boeken. Deze zijn alleen te boeken van 12 december tot 18 december. Tweemaal per dag zal er een tijdslot vrijkomen. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

“Bij Uber zorgen we altijd voor wat extra magie tijdens iedere trip, en met slechts een druk op de knop kunnen wij jou een geweldige once-in-a-lifetime tour aanbieden op een van de mooiste plekken ter wereld,” zegt Anabel Diaz, vice president en General manager van EMEA Mobility bij Uber.

uber rendieren slee

Hoe werkt het?

Het is dus een wie het eerst komt, het eerst maalt systeem. Reizigers die zich in de buurt van het Rovaniemi-gebied in Lapland bevinden zullen de Uber Slee optie in het menu zien verschijnen. Deze unieke ervaring zou je perfect kunnen combineren met een tripje naar het Noorderlicht bijvoorbeeld. Ultiem bucketlist materiaal!

Op zoek naar wat kerstactiviteiten in de buurt? Wij hebben hier de leukste kerstmarkten van Nederland voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar nog meer bijzondere ervaringen? Check dan deze iglo’s met uitzicht op de Tower Bridge.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!