Roadtrip

Deze uitschuifbare caravan kun je maar liefst drie keer groter maken

uitschuifbare-caravan-luxe

Er zijn allerlei soorten verschillende kampeerders. Mensen die een simpel tentje meer dan genoeg vinden, maar ook mensen die het zichzelf zo luxe mogelijk maken. Voor de luxepoezen onder ons hebben we de ultieme caravan gevonden. Je kunt deze  luxe caravan namelijk uitschuiven waardoor hij opeens drie keer groter is dan normaal. Hele toffe innovatie!

Bijzondere uitschuifbare caravan

Op het eerste oog lijkt dit een doodnormale caravan. Niet extreem groot en ook niet heel erg luxe. Maar deze caravan heeft een groot geheim. Dit rijdende huis op wielen kun je namelijk gemakkelijk uitvouwen. In de caravan bevind zich een keuken met veel ruimte, perfect voor na de lange dagen op de weg.

In de keuken vind je een aanrecht, fornuis en een kraan. Je kunt hier dus prima jouw skills ten toon stellen en koken voor het hele gezin of jouw vrienden. Er is een vier-persoonstafel aanwezig om aan te dineren. Zin om te BBQ’en tijdens het kamperen? Bekijk dan de Big Green Egg-camper.

caracan-uitschuifbaar

Genoeg ruimte voor ontspanning

Ook beschikt deze caravan over een badkamer inclusief douchehok, wastafel en een chemisch toilet. Je hoeft dus niet over de campaging te flaneren met een rol wc-papier en jouw toilettas onder de arm. Wel zo fijn voor de mensen die van luxe houden tijdens het kamperen.

Ook aan ontspanning is gedacht. Er is namelijk een relax hoek waar je lekker kunt neerploffen op de bank. Lange dag gehad? Dan staat er een heerlijk twee-persoons bed op jou te wachten. Deze caravan heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk vakantie. Bekijk de foto’s hieronder:
caravan-uitschuifbare

caravan-uitschuifbaar-luxe

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!