Bestemmingen

Deze sfeervolle werfkelder is de mooiste Airbnb van Utrecht

airbnb werfkelder utrecht

Ben jij op zoek naar een mooie accommodatie om in te verblijven tijdens jouw getaway in Utrecht? Zoek dan niet verder. Op Airbnb staat nu namelijk een schitterende werfkelder in het levendige Museumkwartier, aan de bekende Oudegracht. Het is een B&B genaamd “De Witte Leeu” en heeft alles wat je van een accommodatie hoopt.

Overnachten in Utrecht

Utrecht is een heerlijke stad om te vertoeven. Lekker winkelen, eten, rondstruinen, musea en je kunt er ook nog eens goed uitgaan. Het is, met al die schattige grachtjes, een beetje Amsterdam in het klein. Voor de echte ervaring blijf je natuurlijk een nachtje slapen in de Domstad. Als je nog een plekje zoekt is deze werfkelder ultiem.

Deze middeleeuwse werfkelder is verbouwd tot een comfortabel en mooi gastenverblijf. De B&B heeft een eigen ingang, een ruime zit-slaapruimte, eigen badruimte en keuken. Ook is de B&B voorzien van TV en WiFi. In het voorportaal vind je een setje tuinmeubelen zodat je ’s ochtends op de werf kunt ontbijten, of in de avond kunt genieten van de bootjes die voorbij varen.

airbnb werfkelder

Utrecht verkennen

Je kunt de werfdeuren openen, met de tussendeuren dicht, zodat je kunt genieten van al het moois wat er op de gracht voorbij komt. Zin om erop uit te gaan? Om Utrecht op z’n best te verkennen staan er ook 2 fietsen klaar. Als je na een hele dag avontuur kapot bent staan er in de B&B comfortabele bedden voor je klaar. Tijd om even te chillen!

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we een aantal foto’s van “De Witte Leeu” voor je op een rijtje gezet. Boeken? Check de link.

airbnb werfkelder utrecht

airbnb utrecht 1

airbnb utrecht 2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!