Reisnieuws

Droomvacature: test drie maanden lang de mooiste hotels

inspector leonardo hotels testen vacature

Wil jij samen met een vriend of vriendin genieten van de beste hapjes en drankjes, diners, sauna’s en de lekkerste zwembaden? Terwijl je ook nog eens drie maanden lang de mooiste hotels mag testen? Dit reisnieuws lijkt te mooi om waar te zijn maar dit is momenteel een vacature die uitstaat. Leonardo Hotels zoekt namelijk een nieuwe #inspectorLeonardo. Betaald krijgen om drie maanden lang hotels te testen, het bestaat echt.

Hotels testen voor geld

Genieten van de lekkerste lunches, topdiners, sauna’s en verwarmde zwembaden, en dit allemaal voor een goed salaris terwijl je drie maanden lang gratis met een vriend of vriendin in de mooiste hotels verblijft. Het wordt jouw baan als de nieuwe #inspectorLeonardo bij Leonardo Hotels. Jouw taak? Al de hotels en F&B-concepten van de keten bezoeken en testen en dit op social media delen.

Tijdens deze job loop je mee met de verschillende afdelingen van het bedrijf, denk hierbij aan de keuken, achter de bar, marketing en de finance-afdeling. Zo maak je kennis met alle aspecten als zogenaamde Inspector Leonardo. Na die drie maanden testen en genieten wordt de perfecte baan voor jou binnen Leonard Hotels voor je aangeboden. Uiteindelijk moet je wel echt aan het werk dus!

vacature-leonardo-hotels-testen

Droomvacature voor reizigers

Esther Visser, de Director of HR van Leonardo Hotels, zegt het volgende over de vacature: “Het is op dit moment de hoogste prioriteit van Leonardo Hotels om de kwaliteit van onze service te waarborgen. We zijn daarom dringend op zoek naar gepassioneerd horeca personeel en bereid om voor de juiste personen net een extra stap te zetten en out of the box te denken.”

Leonardo Hotels zoekt naar een nieuwsgierige werknemer met een hart voor hospitality. Iemand die staat te popelen om samen met een vriend of vriendin drie maanden lang te genieten van alles wat Leonardo Hotels te bieden heeft en rondloopt met vragen als ‘Hoe werkt een hotel?’, ‘Welke afdelingen zijn er?’ en ‘Op welke afdeling zou ik graag willen werken?’. Ook kent social media voor deze persoon geen geheimen en kan hij of zij zich goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Engels. Bekijk hier de vacature en wat je precies terug kan verwachten.

Lees ook: Luxe resort op Malediven zoekt een boekverkoper

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!