Reisnieuws

Droomvacature: tegen betaling roadtrippen door Amerika langs 500 bierbrouwerijen

bier amerika roadtrip brouwerijen

Is een roadtrip door Amerika altijd al jouw droom geweest? En ben je dol op lekkere biertjes en bierbrouwerijen? Dan staat de perfecte vacature nu online voor jou. Een bedrijf uit Amerika zoekt namelijk iemand die maar liefst twee jaar lang met een camper zou willen rondreizen en langs 500 bierbrouwerijen zou willen gaan om bier te proeven. Kan het nog beter?

Ultieme bier roadtrip door Amerika

Het bedrijf waar we het over hebben is Harvest Host en de vacature is voor de nieuwe ‘AleBlazer’. Wat ze hiermee bedoelen? Dit is de persoon die twee jaar lang gaat rondrijden en alle kleinere bierbrouwerijen gaat bezoeken in de United States. Harvest Hosts is een soort Airbnb, maar dan gericht op brouwerijen, boerderijen en wijngaarden. Klinkt in ieder geval als een bedrijf met gezamenlijke interesses.

Maar waarom doen ze dit? Het doel van de ‘AleBlazer’ is om dagelijks een locatie te bezoeken en daar een verslag van te doen. Van de biertjes tot het personeel en de sfeer. Je bent wel even zoet met de ruim vijfhonderd brouwerijen die deze ervaring mogelijk maken.

bier brouwerijen amerika roadtrip

Tegen betaling?

Je krijgt ook nog eens betaald voor deze trip. Het gaat echter om slechts 50 euro per dag. Dat lijkt heel weinig, alleen vergoed Harvest Hosts wel het bier en het reizen met de camper. Je gaat er dus qua geld niet rijk van worden, qua ervaring en herinneringen is het wel een goudmijn.

De eisen voor deze job zijn vrij simpel. Je moet minimaal 21 jaar oud zijn, ervaring hebben met bier en campers. Uiteraard is een rijbewijs dus ook wel vrij handig om te hebben. Ga jij voor deze droombaan?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!