Bestemmingen

Oplossing keuzestress: dit Tiktok-trucje bepaalt jullie volgende vakantiebestemming

vakantie-bestemming-bepalen-tiktok

Je wilt op vakantie met vrienden, vriendinnen of jouw partner. Dat is altijd een goed vooruitzicht, toch? Maar het kan voorkomen dat jullie discussies hebben over de bestemming. Jij bent dol op een vakantie in de zon, jouw partner gaat liever skiën. Hoe ga je hier samen uitkomen? Door middel van dit geniale TikTok-trucje. Deze truc kiest namelijk jullie volgende bestemming op een eerlijke en grappige manier.

Volgende bestemming bepalen

Soms is solo reizen het allerfijnste. Je hoeft met niemand rekening te houden en de bestemming lekker zelf bepalen. Het is echter wel leuk om samen met andere mensen te reizen. De bestemming bepalen kan alleen wel een dingetje worden, we zijn nou eenmaal allemaal andere mensen met verschillende behoeftes. Gelukkig kan deze reistip jou daarbij helpen.

Wat heb je nodig? Een pen, papier en een glas. Zelf bedenk je drie plekken waar je naartoe zou willen gaan. Dit zijn drie verschillende bestemmingen, eentje op zes uurtjes rij-afstand zijn, de tweede moet in het land zijn en de derde moet internationaal zijn. Je kunt de regels natuurlijk ook zelf bepalen. Schrijf deze bestemmingen op, maak propjes en gooi ze in het glas.

@evamachadorn We made this up years ago. Highly suggest!!! #marriedlife #vacationtip #vacationtime #vacationtiktok #traveltok #traveltiktok #traveltips #marriedlifebelike #couplestrips ♬ Jeopardy Main Theme – Geek Music

Waar ga je heen?

Mix de 6 propjes goed door elkaar zodat je niet kunt zien welk propje het is. Om de beurt pakken jullie een propje uit het glas en deze lees je op. Let op: dit zijn de bestemmingen waar jullie dus niet heen gaan. Er blijft uiteindelijk een propje over en dat is de plek waar jullie heen gaan!

Ben jij nog op zoek naar bestemmingen voor jouw propjes? Wat dacht je van de volgende opties:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!