Essentials

Travel must-have: vertaalapparaat met 108 talen inclusief levenslang gratis internet

vertaalapparaat-vasco-v4-translator

Wil jij je verstaanbaar maken tijdens jouw vakantie? Dan is het natuurlijk geweldig als je de taal van jouw bestemming spreekt. Maar wat als je door middel van een apparaat maar liefst constant toegang hebt tot 108 talen? Of je nou naar Azie gaat of Zuid-Amerika ontdekt, met dit apparaat vind jij jouw weg en weet je je verstaanbaar te maken. Maak kennis met de Vasco Translator V4.

Overal de vakantietaal spreken

Ga jij voor een verre reis deze zomer? Of kies je voor een bestemming dichterbij? Met de Vasco Translator V4 zit je voortaan goed en bestel je nooit met het verkeerde gerecht of reis je om vanwege een verspreking. Daarnaast is het een geweldige manier om locals te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Deze vertaalmachine werkt namelijk op spraak en beschikt over 108 talen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vasco Electronics (@vascoelectronics)

Vasco V4

Dit vertaal apparaat wordt geleverd met een breed scala aan functies die de manier waarop u reist en werkt blijvend zullen veranderen. De Vasco V4 biedt veel meer dan alleen gesproken vertalingen. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding vertalen door een foto te maken van een zakelijk contract, de notulen van een meeting of een ander document, de V4 vertaald deze foto en je kunt het daarna in uw gekozen taal aflezen van het scherm. Check alle opties op de website.

Alle opties van dit geniale apparaat op een rijtje:

• 108 Talen begrijpen
• Geniet levenslang gratis internet voor vertalingen
• Vertaald voor u binnen 0,5 sec
• Lees duidelijk vanaf een 5-inch scherm
• Vertrouw op krachtige luidsprekers (99 dB)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!