Reisnieuws

Video: Duizenden mensen in een golfslagbad in China

video-waterpark-china-drukte

China blijft een land van uitersten, daarom is China ook zo’n mega interessant land. De video die wij vandaag delen dateert uit 2012. Op de beelden zie je hoe honderden, wellicht duizenden, mensen samen in een waterpark krioelen. In dit Daqing Heiyu Lake Water Park dringen mensen om een beetje verkoeling te vinden. Dit levert unieke en redelijk bizarre beelden op. Niet kijken als je claustrofobie hebt!

Dobberen in een Chinees waterpark

Deze video is ongeveer 10 jaar oud en vonden wij via Droomplekken. Op de beelden zie je mensen die proberen, met de nadruk op proberen, te genieten van de golven. Dit is nog niet zo makkelijk met zoveel mensen om je heen. In China kan het enorm heet worden en mensen zoeken dan naar verkoeling. Toch lijkt dit ons niet de plek om die verkoeling en rust te vinden.

Het golfslagbad is een van de meest populaire spots van het noordoosten van China. Dat is dan ook te zien aan het aantal mensen dat staat te dringen om een golf te pakken. Wij krijgen er de rillingen van en moeten er niet aan denken om tussen deze menigte te zwemmen.

video-waterpark-china-drukte

Genieten van de golven

Waar sommigen lijken te genieten van de golven, zie je genoeg mensen die niet zo lekker gaan op deze drukte. Er is totaal geen ruimte om je te bewegen en als je naar de kant wilt is dit ook best wel een opgave. Dit lijkt ons een best wel vervelende en gevaarlijke situatie. Geen wonder dat deze video al miljoenen keren is gedeeld.

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we de video hieronder voor jou geplaatst. Wat zou jij doen als je tussen deze menigte zou zwemmen? Laat het ons weten in de comments.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!