Overnachtingen

De prachtige villa van Isola di Beau is nu voor een bizarre prijs te huren

isola di beau van erven dorens villa huren

Op zoek naar een mooie zonnige bestemming om tot rust te komen in 2023? Wij ook! Je kunt natuurlijk Airbnb of Booking afstruinen, maar er zijn ook websites waar je meer exclusieve overnachtingen kunt boeken. Op een van deze sites kwamen we de villa van Isola di Beau, het programma van Beau van Erven Dorens, tegen. We waarschuwen je wel alvast, de prijs voor een weekje naar dit paradijs gaat zeker niet meevallen.

De villa van Isola di Beau

Je kunt alvast beginnen met sparen voor een weekje naar dit bescheiden optrekje. Je kent het programma Isola di Beau vast wel. In dit programma brengen twee BN’ers een aantal dagen op dit eiland door met presentator Beau van Erven Dorens. Samen gaan ze op avontuur, hebben bijzondere gesprekken en genieten van de mooie Italiaanse natuur. De villa is namelijk te vinden op het schitterende eiland Sardinië.

Deze prachtige views wil je het liefst in het echt beseffen. Het mooie nieuws is dat dit nu ook kan! Deze mega Villa heeft de naam Villa Volpe en is letterlijk van alle gemakken voorzien. De villa heeft zelfs een eigen privé-toegang naar schitterend een wit zandstrand. Luxe ten top natuurlijk.

beau isola di beau

Geen goedkope villa

Er is genoeg ruimte voor vrienden en familie, er kunnen namelijk maar liefst veertien mensen vertoeven in dit paradijsje. Je hebt er dus meer dan genoeg luxe en privacy voor iedereen. Ook vind je hier uiteraard WiFi, satelliettelevisie, parkeerplaatsen voor zes auto’s en een prachtig zwembad. Dat mag ook wel als je naar de prijs kijkt. Wil je next level gaan dan kun je ook nog een eigen chef en butler, privévliegtuig en masseurs boeken. Dit is dus echt voor de crème de la crème.

Wat dat allemaal moet kosten? Een weekje, zonder alle extra’s, kost je al snel 21.000 euro. Met extra’s loopt dit op tot 40.000 euro. Toch vinden we dit alles behalve verrassend, het is gewoon een next level vakantie op het gebied van luxe. Bekijk de prijzen, foto’s en opties op Esmeralda Luxury Villas.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!