Bestemmingen

Voor €160 per nacht slaap je in deze schitterende Marokkaanse Villa Lotus

villa-lotus-marroko-essaouira

Marokko is een populaire bestemming onder Nederlanders. Het land is veelzijdig en hoort zeker op jouw bucketlist te staan. Van de iconische steden, het surfersdorpje Taghazout tot de Sahara. Het is een prachtige cultuur, dichtbij, heeft mooie bezienswaardigheden en is goed betaalbaar. Marrakech is natuurlijk de meest bekende bestemming maar het land heeft nog veel meer prachtige steden. Bijvoorbeeld Essaouira, en wij hebben de mooiste plek om te slapen gevonden in deze kustplaats.

Het bijzondere Essaouira

Essaouira, tot de jaren 60 bekend onder de oude Portugese naam Mogador) is een kuststad in het westen van Marokko aan de Atlantische Oceaan, gelegen ten zuidwesten van Safi en Casablanca en net ten noorden van Agadir. Essaouira is een heerlijke rustige verademing ten opzichte van het hectische Marrakech.

De stad voelt als een hippieparadijs en trekt daarom veel kleurrijke types. Het heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op creatievelingen en je zult er veel bijzondere mensen ontmoeten. Als je zoekt naar een afgelegen plek om tot rust te komen, en je iets meer budget hebt, dan is Villa Lotus the place to be.

villa-lotus-marroko

Villa Lotus

Dit is Villa Lotus. Het ligt op een prachtige afgelegen plek dus je komt er helemaal tot rust. Het heeft fantastische design en van alle luxe voorzien. Het bescheiden stulpje ligt aan de voet van een heuvel aan de rand van Essaouria. Je hebt plek voor 6 gasten verdeeld over 3 slaapkamers. Het interieur is voorzien van prachtige details, met een bijzondere mix van modern en traditioneel.

Vanaf de binnenplaats kun je uitkijken op de Atlantische Oceaan. Voor €1000 per nacht slaap je hier met zes personen dus dat is ook prima te overzien. Met wie ga jij een tripje maken naar Essaouira? Bekijk de foto’s van de villa alvast hieronder!

villa lotus

villa-lotus2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!