Overnachtingen

Deze vliegmaatschappij gaat bedden in economy class aanbieden

economy class slapen stapelbedden

Breaking news in het land van de vliegmaatschappijen. De maatschappij Air New Zealand gaat namelijk stapelbedden in zijn vliegtuigen bouwen. Het meest bijzondere hieraan? Je hoeft er niet business class voor te vliegen om er gebruik van te maken. Je kunt deze ‘Skynest’ namelijk boeken bij jou economy class tickets.

Lekker slapen in economy class

Air New Zealand gunt mensen wat extra rust tijdens hun vluchten. De maatschappij heeft daarom het concept ‘Skynest’ geïntroduceerd. In deze gezellige nestjes passen maar liefst zes mensen. Wel flink knus en doet ons persoonlijk een beetje denken aan een hostel.

Als je op een vlucht van ruim zeventier uur zit kun je binnenkort vier uurtjes slapen op een stapelbed. Dit maakt de lange vluchten direct een stuk comfortabeler en je zult veel fijner aankomen op de plek van bestemming. De bedden zijn maar liefst twee meter lang, echter slechts 58 centimeter breed. Deze skynesten worden ingezet op de vluchten van Auckland, Nieuw-Zeeland, naar New York en vice versa.

vliegmaatschappij-air-new-zealand-stapelbedden-economy-class

Extra bijbetalen voor jouw slaap

De bedden zijn bedoeld voor de economy class. Maar wat gaat dat dan precies kosten? Je moet betalen voor de slaaptijd die je wilt boeken. De bedden zijn tot maximaal vier uurtjes te boeken. Hoeveel dit gaat kosten is nog niet helemaal duidelijk. De stapelbedden worden ingebouwd op lange vluchten van 17+ uur van Air New Zealand. De acht omgebouwde Boeing 787-9 Dreamliners gaan in 2024 vliegen.

In 2024 gaan er acht omgebouwde Boeing 787-9 Dreamliners de lucht in met stapelbedden. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er vijf rijen van de economy class weggehaald. Je moet er natuurlijk iets voor over hebben om zo’n innovatie te laten werken. Als je ooit van Auckland naar New York wilt vliegen weet je wat je moet boeken. Denk je dat meer maatschappijen dit gaan invoeren?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!