Overnachtingen

Je kunt nu overnachten in een luxe vliegtuigsuite inclusief bubbelbad

vliegtuigsuite-teugel-overnachting-vliegtuig

Normaal gesproken sta je niet te springen om te slapen in een vliegtuig. Het is vaak niet erg comfortabel, tenzij je business Class vliegt. Maar het kan ook op een andere manier. In Teuge, tussen Apeldoorn en Deventer in, kun je namelijk in een super luxe vliegtuigsuite overnachten. Dit is een uniek nachtje weg met jouw liefje en is de ultieme manier om, met een beetje valspelen, toe te treden tot de miles high club.

Slapen in een vliegtuigsuite

Deze prachtige Vliegtuigestuite in het Gelderse Teuge heeft een volledig uitgeruste cockpit en beschikt over een luxe badkamer met sauna, een douche en een welnessbad. Op het verhoogde terras heb je uitzicht over de landingsbaan van de luchthaven van Teuge. Al met al een ervaring die je zeer uniek kunt noemen. Dit is de ultieme verassing voor jouw liefje tijdens een bijzonder nachtje weg.

De Vliegtuigsuite heeft daarnaast airco en beschikt over maar liefst 40 meter lengte. Ook heeft het vliegtuig gratis WiFi, 3 flatscreens en een Blu-ray-dvd-speler. Ook is er een slaapkamer, badkamer (inclusief bubbelbad en infraroodsauna) en kitchenette aanwezig inclusief koelkast en koffiezetapparaat. Het zal jou aan niks ontbreken tijdens jouw nachtje in het vliegtuig.

hotel-overnachting-vliegtuigsuite

Jouw eigen vliegtuig boeken

Dit is dus jouw ultieme kans om met jouw liefje te genieten van de ruimte van dit vliegtuig. Het vliegtuig is namelijk voor twee gasten bedoeld en je deelt dit hotel dus niet met anderen. Lekker in het bubbelbad terwijl je geniet van een lekkere film zoals ‘Catch my if you can’ of ‘Snakes on a plane’. Wij zien het wel zitten.

Vanuit je vliegtuig hotel / vliegtuigsuite heb je vrij uitzicht over het platform en de start- en landingsbaan van vliegveld Teuge. Nou is vliegveld Teuge absoluut geen Schiphol, dus overnachten in vliegtuig hotel Teuge is geen probleem. Heb je na een nachtje slapen zin om het luchtruim te kiezen, boek dan ter plekke een rondvlucht, helicoptervlucht of vliegles. Je kunt deze unieke overnachting hier boeken.

hotel-overnachting-vliegtuig

vliegtuigsuite-teugel-booking

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!