Reisnieuws

Met dit simpele trucje kun je flink besparen op hotels en vliegtickets

vpn-besparen-hotels-vliegtickets
Foto: Freepik

Nu de kosten van hotels en vliegtickets de pan uit rijzen zijn we altijd op zoek naar de beste tricks om geld te besparen. Gelukkig voor ons worden er op TikTok regelmatig geniale reistips gedeeld, zoals ook nu. Met dit eenvoudige trucje wordt het boeken van een vakantie voor jou straks hopelijk een stukje goedkoper. Het proberen waard!

Besparen op je volgende vakantie

Je huur, je hypotheek, je boodschappen, benzine… we kunnen in deze moeilijke tijden allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken als we óók nog leuke dingen willen doen. We kunnen al een hoop tips vinden bij het boeken van een goedkoop vliegticket, en wie weet bespaar je met onze volgende tip nog net even wat meer. Zou lekker zijn, toch?

Eerder vonden we dankzij TikTok al een geniale manier om al je leukste vakantiefoto’s te bundelen. Nu deelt Reizen met Luc een superhandig en makkelijk trucje om geld te besparen op je volgende hotel of vliegticket. Het is niet 100% zeker dat je er iets mee bespaart, maar het is absoluut een poging waard.

tiktok-telefoon
Geld besparen dankzij life hacks op TikTok. Fijn!

Goedkopere hotels met een VPN

Komt ‘ie dan. Heb je wel eens gehoord van een VPN? Het is een principe een beveiligde verbinding tussen jou en het internet, waarbij je IP-adres niet zichtbaar is, en waarbij dus ook je locatie niet openbaar is. Als je een VPN hebt gedownload en die aanzet, kun je zelf jouw huidige locatie instellen.

En laat dat nou net de handige tip van reizenmetluc. Volgens hem kun je, door met je VPN je locatie aan te passen, geld besparen. Zet je VPN maar eens van Amsterdam naar bijvoorbeeld Colombia, open dezelfde boekingswebsite met dezelfde data en wie weet heb je ineens een veel lagere prijs te pakken. Life hack! Kijk de video van Luc hieronder:

@reizenmetluc Door deze simpele tricks kan jij letterlijk 100e euros besparen #goedkoopreizen #goedkopevakantie #reistips #traveltipsandhacks ♬ Fukashigi no Carte Lofi Hiphop (Bunny Girl Senpai) – bvyunx

We zijn benieuwd of deze truc voor jou ook werkt. Misschien kan je dan wel besparen op een nachtje in het duurste huis van Europa

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!