Nature

Video: Vriendelijke walvis helpt deze supper een handje

suppers-argentinie-walvis

Suppen is een relaxte sport. Ook in Nederland heb je veel plekken waar je heerlijk met jouw Sup het water op kunt. In Argentinië kom je als Supper andere dingen tegen. Wat dacht je van twee immens grote walvissen? De ontmoeting die dus supper met de walvis had gaat nu het hele internet over. Dit is de magie van de natuur.

Suppen tussen walvissen

In het zuiden van Argentinië vind je het Valdés-schiereiland. Deze bijzondere plek is wereldberoemd vanwege alle bijzondere dieren die je er tegen kunt komen. Deze zuidkaper, een van de soorten walvissen, is wellicht de meest bijzondere om in het echt te spotten.

Deze walvissen zijn alles behalve bang en juist geïnteresseerd in mensen. De walvissen in deze magische video helpen een van de suppers even op weg. Dit is puur teamwork.

walvis-suppers-argentinie

Vriendelijk duwtje in de goede richting

De Suppers komen een walvis van meer dan 15 meter tegen. Daarna komt er nog een walvis aangezwommen. Ze zijn zeer geïnteresseerd in de suppers en komen steeds dichterbij. Een van de walvissen zwemt zelfs onder de supper door.

Om de supper op weg te helpen geeft hij hem zelfs een vriendelijk duwtje. Wat een unieke ervaring moet dit zijn. Argentinië is dan ook zeker een bestemming om op de bucketlist te zetten, met name Patagonië. Bekijk de bijzondere video hieronder:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!