Essentials

Musthave voor de zomer: waterhangmat van de Action kost slechts €3,99

action-waterhangmat-zwembad

Het is zomer mensen! Op naar de Action, want hier verkopen ze weer wat geniaals: een opblaasbare waterhangmat. Hiermee kan je urenlang onbezorgd in het water dobberen met je hoofd in de zon en een ijskoude cocktail in je hand. En dat voor een kleine vier euro. Moet… hebben…!

Heerlijk dobberen in je waterhangmat

Hoe werkt dat nou, zo’n waterhangmat? Heel eenvoudig. Je blaast de hoofdsteun en de beensteun op – en lekker dobberen maar. Tussen de steunen zit een netje, dus je kunt er zonder al te veel moeite in gaan liggen. Je lichaam koelt zo lekker af in het water, terwijl je hoofd boven blijft en je onbezorgd kunt genieten van je drankje of ijsje.

De opblaasbare mat heeft een afmeting van 128 x 80 cm en is daarmee geschikt voor één persoon. Je neemt ‘m eenvoudig mee onder één arm en ook als je wat langer bent kan je prima liggen. Hij is beschikbaar in meerdere zomerse kleuren – blauw, geel en roze – en is volgens de Action voor mensen vanaf 14 jaar. Dit is ultiem genieten op het water!

waterhangmat-zwembad-dobberen

Op naar de Action!

Heel fijn dat we toch nog ergens goedkoop zulke geniale spullen kunnen scoren. Elders kost de waterhangmat drie keer zoveel, dus op naar de Action. Hiermee steel je echt de show in het water deze zomer, en dat voor slechts €3,99. Wij hebben deze essential in ieder geval al in huis gehaald!

Geen gespartel op zo’n irritant luchtbed waar je ieder moment vanaf kan kiepen (duurt ook veel te lang om op te blazen trouwens), maar heerlijk ontspannen in je hangmat. Je kunt de waterhangmat hier scoren. Sowieso hebben ze bij de Action een hoop leuke spullen voor een heerlijke koele zomer, bijvoorbeeld deze handventilator met mistspray. Verkoeling gegarandeerd!

waterhangmat-action-doos

Wil je meer waterpret? check dan eens deze onderwaterscooter van Yamaha waarmee je supersnel door het water racet!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!