Experiences

Deze wereldcruise brengt je in 275 dagen naar 150 bestemmingen

wereldcruise-langste-cruise

Altijd al een wereldreis willen maken, en beschik je over een wel hele dikke portemonnee? Dan is dit je kans! Royal Caribbean besloot om de langste en meest complete cruise rond de wereld aan te bieden. Dit betekend; alle continenten bezoeken, 60 landen, 150 bestemmingen en 11 wonderen in een reis van 274 nachten. En.. All inclusive! Deze cruise zal in 2023 van start gaan.

Langste cruise ter wereld

Ja.. waar moeten we beginnen, of eindigen? Je ziet zo verschrikkelijk veel mooie dingen tijdens deze reis. Teveel bestemmingen om te benoemen, teveel foto’s en bezienswaardigheden… We beginnen in Amerika en Antarctica. Daar na via Miami naar Bahamas en via het Caribisch gebied (ABC eilanden), Barbedos naar Brazilië, Argentinië, Tierra del Fuego en dan omhoog naar Californië. Je komt langs de adembenemende Iguazú Falls in Argentinië.

Daarna zul je je bevinden in de Stille Oceaan en Azië, met 40 bestemmingen in 87 dagen, waaronder Hawaii, Tahiti, het Great Barrier Reef in Australië, Bali, Japan, Korea, Vietnam, Singapore, China en India en nog veel meer. Hierna is het Midden-Oosten en de Middellandse Zee aan de beurt. Je zal in 63 dagen 44 bestemmingen aandoen, waaronder Dubai, Egypte, Jordanië, Griekenland, Italië, Frankrijk en Spanje. Maar ook Kroatië en Montenegro, staan bij deze bestemmingen.

Een prijzig tripje

Het vierde en laatste deel bestaat uit 40 bestemmingen in 63 dagen, vertrekt vanuit Spanje en Marokko om de Oostzee te bereiken tot aan St. Petersburg, vervolgens de Scandinavische hoofdsteden aan te doen, een tussenstop in IJsland te maken en New York te bereiken.

Deze reis is te boeken vanaf ongeveer €52.000 per persoon. Je vertrekt in December 2023 en komt in September 2024 weer terug. Je vaart op het schip Serenade of the Seas, wat alle luxe heeft die je maar kan wensen. Het heeft maar liefst 13 dekken, met alles wat je maar kan bedenken. Van een zwembad naar een spa of een theater. Aan luxe zal het je dus niets ontbreken. Wie neem jij mee?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!