Bestemmingen

Proost! Zet de whiskytrein ‘The Royal Scotsman’ maar op jouw bucketlist

whiskytrein schotland royal scotsman

Ben jij gek op whisky en staat Schotland altijd al hoog op jouw bucketlist? Dan is The Belmond Royal Scotsman echt iets voor jou! Hier kun je ontspannen met een glas whisky en genieten van de Schotse Hooglanden. Dit is dan ook een van de meest exclusieve treinen ter wereld en rijdt normaal gesproken door het Schotse land in een reisduur tussen de 3 en 8 dagen. Onderweg stop je op de meest bijzondere plekken. Er is ook een Belmond Royal Scotsman voor de echte whiskyliefhebbers.

The Royal Scotsman: ultieme reis voor de whiskyliefhebber

Je stopt onderweg bij prachtige kastelen en landhuizen. Er is nu ook een whisky-variant van deze Royal Scotsman bedacht: de Belmond editie. Je kunt daarmee op een exclusieve whisky-excursie door het prachtige land. Deze reis bestaat uit gemiddeld 5 dagen en 4 nachten slaap je in The Royal Scotsman. Overdag krijg je verschillende rondleidingen bij whisky destilleerderijen en overal krijg je genoeg te proeven.

Dit is de ultieme reis om whisky en Schotland beter te leren kennen, een gouden combinatie. Deze trein bestaat uit luxe slaaprijtuigen met 1 en 2-persoons privé-compartimenten, twee mooie restauratierijtuigen en een barrijtuig met aan het einde een observatierijtuig. Het interieur bestaat uit mooie versieringen met kostbare houtsoorten, geslapen glas en nog veel meer bijzondere details. Niet voor niets staat een treinreis door Schotland in ons lijstje met mooiste treinreizen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royal Scotsman (@belmondroyalscotsman)

Wat, waar en hoeveel?

Nu wil je natuurlijk weten hoe je deze prachtige reis kunt boeken. Er is keuze uit reizen van 3, 4, 5, 6 en 8 dagen naar de meest interessante plaatsen in Schotland. Elke reis begint en eindigt in de Schotse hoofdstad Edinburgh. De Belmond Royal Scotsman kan individueel worden geboekt of in zijn geheel worden geboekt voor een exclusief gezelschap of ten behoeve van een groeps- of incentivereis.

Voor deze trip mag je wel even in de portemonnee tasten. Je bent namelijk per persoon gemakkelijk rond de 5700 euro kwijt. Alle informatie, agenda en de prijzen vindt je op deze website. Proost!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!