Overnachtingen

Dit is ‘Wonder Of The Seas’: het grootste cruiseschip ter wereld

wonder-of-the-seas-grootste-cruiseschip

Voor veel mensen is een vakantie op een cruiseschip de ultieme droom. Onlangs schreven we al over deze wereldcruise die jou in 275 dagen naar 150 bestemmingen brengt. Nu willen we je kennis laten maken met ‘Wonder Of The Seas’. Dit is het grootste cruiseschip ter wereld en heeft maar liefst 1 miljard euro gekost. Als je een kijkje binnen neemt snap je direct waarom.

Grootste cruiseschip ter wereld

Dit cruiseschip is daarnaast met een prijs van 1 miljard euro direct ook een van de duurste schepen ter wereld. Geen wonder dat dit cruiseschip over alle luxe beschikt. Het is dan ook onmogelijk om je hier te vervelen. Het schip heeft ruimte voor 7000 passagiers en het lijkt een wereld op zich.

Denk aan achttien dekken, 2.867 passagiershutten en een totale lengte van 362 meter. Al deze ruimte mag dan ook wat wegen, in totaal heeft het schip een gewicht van 236.857. Al met al is dit dus by far het grootste cruiseschip ter wereld. ‘Wonder Of The Seas’ is dan ook een toepasselijke naam.

Alle soorten entertainment aan boord

Op dit schip krijg je bijna fomo als het gaat om alles wat er te doen is. Denk aan het feit dat er negentien zwembaden zijn, verschillende mini-golfbanen, basketbalvelden, rotsklimmuren en maar liefst twintig verschillende restaurants om uit te kiezen. Voor ieder wat wils en het hele gezin heeft het gegarandeerd naar z’n zin.

Er zijn zelfs verschillende secties, waardoor je het idee krijgt dat er verschillende wijken zijn. Denk aan een soort ‘China Town’ en zelfs een ‘Central Park’, met volop flora en fauna. In ‘Central Park’ staan dan ook 20.000 planten. Heerlijk als je even de rust wilt opzoeken. Ook zijn er genoeg bars, theaters, clubs, lounges en casino’s voor jouw vermaak. Wonder of the Seas is sinds vorig jaar te boeken en kost minstens 1.200 dollar per persoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonder of the Seas (@wonderoftheseas)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wonder of the Seas (@wonderoftheseas)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!