Overnachtingen

Leven als kapitein: wonen op een cruiseschip voor €28.000 per jaar

cruise-wereldreis-life-at-sea-cruise

Leven als een kapitein, vrij en rondvarend het hele jaar door. Voor veel mensen is dit de ultieme droom en vrijheid. Haren in de wind en de wereld veroveren. Voor slechts 28.000 euro per jaar kan deze droom werkelijkheid worden. Er zijn namelijk plannen om een leven op een cruiseschip aan te bieden voor dit bescheiden bedrag per jaar. Helemaal all inclusive.

Wonen op een cruise

Eerder schreven we al over het eerste cruiseschip waar je permanent all-inclusive op kunt wonen. Dit is de meest luxe versie en kost je dan ook miljoenen per jaar. Het schip waar we het vandaag over hebben is een totaal ander verhaal. Je kunt hier namelijk leven als een piraat voor maar 28.000 euro per jaar.

Zijn er ook nadelen? Je moet wel meteen voor drie jaar boeken en dus €84.000 neertikken. In drie jaar tijd legt het schip ongeveer 130.000 mijl af, kom je langs maar liefst 375 havens en bezoek je 135 landen. Ook kom je langs bijzondere plekken die op de Werelderfgoedlijst staan. Een wereldreis om nooit meer te vergeten. Hieronder hebben we alle info voor jullie uitgewerkt.

life-at-sea-cruise

Langs bijzondere plekken

Met deze cruise kom je onder andere langs Rio de Janeiro’s befaamde Christus de Verlosser-beeld, India’s Taj Maha, Mexico’s Chichen Itza, de Pyramides van Egypte, Peru’s Machu Pichu en nog veel meer. Op deze plekken krijg je wat extra tijd om de bestemmingen te bezoeken. Binnen een paar jaar ga jij dus de grootste wonderen ter wereld zien.

De naam van deze cruise is Life at Sea Cruises en zal vanaf Istanbul vertrekken. Het schip heeft 400 cabins, met ruimte voor 1,074 passagiers. Je kunt ook remote werken op het schip. Het beschikt namelijk over meeting rooms, kantoren, een lounge en een bibliotheek. Op de website staan alle andere opties voor jouw wereldcruise. Je kunt deze ervaring via deze website boeken.

cruise-wereldreis-28-duizend-euro

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!