Gear

Beste aanwinst voor deze zomer: de Yamaha onderwaterscooter

yamaha-waterscooter-zwemmen

Deze zomer kunnen we weer genieten zoals vanouds. Je kunt er weer op uit en de mooiste bestemmingen gaan ontdekken. Wij kunnen niet wachten. Is duiken één van je favoriete bezigheden? Dan zal je vast en zeker ook fan zijn van de Yamaha onderwaterscooter. Je neemt hem zo mee in je sporttas op vakantie of in de auto. Optimaal plezier onder water gegarandeerd! 

Racen onder water

Deze waterscooter is anders dan de waterscooters waar je in eerste instantie aan denkt. De seascooter is namelijk gemaakt om onder water te racen. Met een snelheid van 3.2 km/h ben je in no time op je favo duikspot. Klinkt dat in jouw oren niet zo snel? Besef dan dat je onder water altijd wat langzamer gaat. Waarschijnlijk zal je wel de adrenaline voelen op de waterscooter.

onderwater-scooter-yamaha

Als je constant volgas geeft houdt je accu het 60 minuten vol. Zit er een zwembad op je vakantieoord? Ook hier kun je de onderwaterscooter gebruiken. Maar ook de zee of andere zwemgelegenheden lenen zich prima daarvoor. De maximale diepte is 20.000 meter die de onderwaterscooter aan kan.

Zoals je op de afbeeldingen hieronder ziet zit er ook een actioncam beugel op de scooter. Als je dan een waterdichte camera erop zit kun je al jouw kunsten erop terug zien. Dat worden nog eens mooie beelden voor Instagram. Je kunt de onderwaterscooter hier scoren!

yamah vakantie onderwater scooter onderwaterscooter yamaha vakantie 1

 

 

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!