Bucketlist

In dit Zuid-Koreaanse café lijkt het alsof je midden in een tekenfilm zit

zuid korea tekenfilm cafe

Ben jij dol op tekenfilms? Je bent nooit te oud om te dromen en je fantasie de loop te laten. In deze Zuid-Koreaanse koffietent kun je voortaan midden in een tekenfilm stappen, inclusief hoge kwaliteit cappuccino’s. Dit is een droom die uitkomt voor liefhebbers van tekenfilms.

Stap in een tekenfilm

Een ondernemer uit Zuid-Korea had de droom om een alternatief universum te bouwen. Deze droom ontstond bij hem vanwege de Koreaanse internetserie ‘W’. In deze serie volg je twee lovers die niet bij elkaar kunnen zijn, de man zit namelijk in een alternatieve wereld opgesloten. Deze wereld lijkt op een tekenfilm en de ondernemer vond het de hoogste tijd om zelf zo’n wereld te bouwen.

In 2017 opende Greem Café in Seoul. Het doel is hier om even weg te zijn van de realiteit. Als je de foto’s ziet durf je te zeggen dat dit zeker is gelukt. De marketingmanager van het cafe zegt hierover: “Koffie smaakt bijna overal hetzelfde, maar de ervaring maakt het verschil.” Dit cafe is volledig Instagrammable en loopt dus ook als een trein.

greem cafe zuid korea

Onwerkelijke ervaring

De foto’s zien er bizar uit. Het lijkt alsof je letterlijk een schets van een kunstenaar inloopt. Alles in het cafe is spierwit en lijkt op een tekening. Als je dichterbij komt zie je echter dat je gewoon op de stoelen kunt gaan zitten. Het zal even wennen zijn om deze wereld te begrijpen. Je bent voor eventjes de hoofdrolspeler uit een animatiefilm. Een unieke ervaring als je in Zuid-Korea bent.

Naast het visuele aspect kun je er ook lekker eten en drinken. Het cafe is een mega hit op social media en daarom hebben de eigenaren iets slims bedacht. Je moet eerst iets kopen en proeven en daarna pas kun je foto’s maken. Het is dus zwaar verboden om op Instagram te showen voordat je iets hebt geproefd! Zo zou het eigenlijk overal moeten zijn! Bekijk de bizarre foto’s alvast hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Stepanets (@julia_stepanets)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!